Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حمید نگارش امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش و اقدامات صورت گرفته گفت: امسال شرایط هفته پژوهش با سال‌های قبل تفاوت داشته و ما نیز برنامه‌ها را به‌صورت مجازی دنبال کردیم به‌گونه‌ای که وبینار ملی را با حضور مجموعه پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی و معاونت پژوهشی وزارت علوم به‌صورت مجازی برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این وبینار برنامه‌ای مختص پژوهشگاه با عنوان وضعیت شناسی پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی با رویکرد آسیب شناسانه ارائه شد که در خصوص مسائل بحث علوم انسانی اسلامی و اسناد بالادستی و تأکیدات مقام معظم رهبری مباحث طرح و بر اساس آن راهکارهایی داده شد که امیدواریم بتوانیم عملیاتی کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با اشاره به شکل‌گیری مجمع پژوهشگاه‌ها گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته و اتفاقات خوب، تأسیس این مجمع بود که پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) نیز در شکل‌گیری آن نقش بسزایی داشت و معتقدیم که مجمع می‌تواند دغدغه‌های مطرح‌شده در راستای تحول علوم انسانی اسلامی را پوشش دهد.

وی با تأکید بر کنترل آسیب‌های علوم انسانی اسلامی گفت: در این زمینه پیشنهاد داده شد تا دولت همان‌گونه یک معاونت علمی و فناوری دارد، یک معاونت نخبگان در علوم انسانی اسلامی نیز داشته باشد تا بتواند دغدغه‌ها را دنبال کرده و مطالبات مقام معظم رهبری را به منصه ظهور برساند.

نگارش گفت: از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش، تشکیل وبینار "مکتب شهید سلیمانی برآیند و برون داد مکتب امامین انقلاب اسلامی" است که می‌تواند بسیار مؤثر باشد و از سوی دیگر اثربخشی در پژوهش را دنبال خواهیم کرد و بررسی خواهیم کرد که چه کنیم که پژوهش‌ها اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

وی از راه‌اندازی نخستین نمایشگاه دائمی پژوهشگاه خبر داد و گفت: این نمایشگاه دائمی به‌گونه‌ای درواقع تأسیس‌شده که می‌تواند نمونه‌ای از زحمات 40 ساله پژوهشگاه را به رخ بکشاند و در معرض دید همگان است.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) گفت: در این نمایشگاه آثار پژوهشی پژوهشگاه که بالغ‌بر 3 هزار اثر است به منصه ظهور گذاشته‌شده و تلاش خواهیم کرد تا از این طریق، آثار پژوهشی را معرفی کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش از رونمایی کتاب چهارجلدی با عنوان "زمانه بنیان‌گذار امام خمینی و تحولات دهه 60 " خبر داد و گفت: این کتاب یکی از کارهای فاخری است که همزمان با هفته پژوهش رونمایی خواهد شد که تحت اشراف دکتر سیامک باقری به رشته تحریر درآمده است.

وی گفت: یکی از برنامه‌های ما تقدیر از پژوهشگران و معرفی پژوهشگران برتر است که در این حوزه سه نفر از برترین پژوهشگران ما تقدیر خواهند شد.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) تأکید کرد: پژوهشگاه می‌کوشد تا در تراز انقلاب اسلامی باشد و در پاسخ به مسائل موردنیاز نظام حرکت کند و با تعامل و ارتباط‌گیری با مسئولان رده‌ها و مراکز علمی به سؤالات آن‌ها نحو مطلوب پاسخ دهد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش تأکید کرد: از ویژگی‌های پژوهشگاه امام صادق(ع) این است که در جوار حوزه بوده و از ظرفیت‌های حوزه و علما استفاده می‌کند و این‌یکی از برکات به شمار می‌رود و ما در طول سال در خدمت شخصیت‌های مختلف حوزه بوده که از مباحث آن‌ها استفاده می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه ما به دنبال هم‌افزایی هستیم گفت: معتقدیم که تا می‌شود باید از کارهای جزیره‌ای پرهیز کنیم و این کارها در پژوهش مضر بوده و نمی‌تواند دوام داشته باشد، ازاین‌رو دنبال همکاری و تعامل هستیم و آمادگی داریم از همه ظرفیت‌های حوزوی و پژوهشگاه‌های کشوری و اساتید و علمای حوزه و دانشگاه استفاده کنیم.

 رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از اجرای چندین کلان پروژه پژوهشی خبر داد و گفت: یکی از کارها تدوین زندگینامه شهدای روحانی کشور بود که در حال حاضر 26 جلد آن آماده و به رشته تحریر درآمد، همچنین یک کلان پژوه دیگر با موضوع مکتب دفاعی اسلام را دنبال می‌کنیم که کار بسیار عظیمی است و تلاش شده تا از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش بابیان اینکه پژوهشگاه امام صادق(ع) تجربه 40 ساله دارد گفت: این تجربه بسیار مهم است و باعث شده که به بحث نیازشناسی در پژوهش و مسئله یابی و بازخورد گیری نسبت به پژوهش توجه داشته باشیم و معتقدیم که کارهایی که انجام می‌شود بدون نیازشناسی و مسئله یابی و بازخورد گیری کامل نخواهد بود.

وی گفت: در تمامی پژوهش‌ها نظارت‌های علمی را با جدیت دنبال می‌کنیم و معتقدیم که در این زمینه هر چه می‌توانیم باید با جدیت بیشتری عمل کنیم و از سوی دیگر با برگزاری جلسات نقد قبل از چاپ، اثرگذاری در کارها داشته و بتوانیم اشکالات را برطرف کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) گفت: به اذعان مسئولان، آثار پژوهشی این پژوهشگاه به‌جایی رسیده که لغزشی در بعد اعتقادی در آثار نیست که این امر به دلیل وجود پژوهشگران متعهد و خلاق است که تمام‌وقت موضوعات پژوهشی را دنبال می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش از تدوین مجله تخصصی با عنوان "دیدگاه‌های راهبردی مقام معظم رهبری" خبر داد و گفت: این مجله می‌کوشد درواقع مطالبات راهبردی ایشان را ارائه دهد که یکی از مجلات خوب پژوهشگاه است.

وی گفت: راه‌اندازی استودیو و رادیو پژوهش از دیگر اقدامات پژوهشگاه امام صادق(ع) بود که بتوانیم از طریق آن‌ها آثار نشری را به صوت تبدیل کرده و در اختیار مخاطبان قرار دهیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) گفت: همچنین راه‌اندازی فروشگاه مجازی انتشارات پژوهشگاه با عنوان زمزم هدایت را نیز فعال کرده‌ایم که 3 هزار متن در معرض ارائه به مخاطبان قرارگرفته است.

وی در پایان گفت: امید داریم که بتوانیم درواقع مطالبات مقام معظم رهبری را دنبال و به منصه ظهور رسانده و استمرار ببخشیم و این تبلیغ و معرفی دین خدا را در همه عرصه‌های متعدد دنبال کنیم.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: پژوهش شهید امام صادق نمایشگاه پژوهشگاه امام صادق ع علوم انسانی اسلامی مقام معظم رهبری خبر داد و گفت راه اندازی هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر