Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از راه‌اندازی نخستین نمایشگاه دائمی پژوهشگاه خبر داد و گفت: این نمایشگاه دائمی به‌گونه‌ای درواقع تأسیس‌شده که می‌تواند نمونه‌ای از زحمات 40 ساله پژوهشگاه را به رخ بکشاند و در معرض دید همگان است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش امروز سه شنبه 25 آذر در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش و اقدامات صورت گرفته گفت: امسال شرایط هفته پژوهش با سال‌های قبل تفاوت داشته و ما نیز برنامه‌ها را به‌صورت مجازی دنبال کردیم به‌گونه‌ای که وبینار ملی را با حضور مجموعه پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی و معاونت پژوهشی وزارت علوم به‌صورت مجازی برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این وبینار برنامه‌ای مختص پژوهشگاه با عنوان وضعیت شناسی پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی با رویکرد آسیب شناسانه ارائه شد که در خصوص مسائل بحث علوم انسانی اسلامی و اسناد بالادستی و تأکیدات مقام معظم رهبری مباحث طرح و بر اساس آن راهکارهایی داده شد که امیدواریم بتوانیم عملیاتی کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با اشاره به شکل‌گیری مجمع پژوهشگاه‌ها گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته و اتفاقات خوب، تأسیس این مجمع بود که پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) نیز در شکل‌گیری آن نقش بسزایی داشت و معتقدیم که مجمع می‌تواند دغدغه‌های مطرح‌شده در راستای تحول علوم انسانی اسلامی را پوشش دهد.

وی با تأکید بر کنترل آسیب‌های علوم انسانی اسلامی گفت: در این زمینه پیشنهاد داده شد تا دولت همان‌گونه یک معاونت علمی و فناوری دارد، یک معاونت نخبگان در علوم انسانی اسلامی نیز داشته باشد تا بتواند دغدغه‌ها را دنبال کرده و مطالبات مقام معظم رهبری را به منصه ظهور برساند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش گفت: از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش، تشکیل وبینار "مکتب شهید سلیمانی برآیند و برون داد مکتب امامین انقلاب اسلامی" است که می‌تواند بسیار مؤثر باشد و از سوی دیگر اثربخشی در پژوهش را دنبال خواهیم کرد و بررسی خواهیم کرد که چه کنیم که پژوهش‌ها اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

وی از راه‌اندازی نخستین نمایشگاه دائمی پژوهشگاه خبر داد و گفت: این نمایشگاه دائمی به‌گونه‌ای درواقع تأسیس‌شده که می‌تواند نمونه‌ای از زحمات 40 ساله پژوهشگاه را به رخ بکشاند و در معرض دید همگان است.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) گفت: در این نمایشگاه آثار پژوهشی پژوهشگاه که بالغ‌بر 3 هزار اثر است به منصه ظهور گذاشته‌شده و تلاش خواهیم کرد تا از این طریق، آثار پژوهشی را معرفی کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش از رونمایی کتاب چهارجلدی با عنوان "زمانه بنیان‌گذار امام خمینی و تحولات دهه 60 " خبر داد و گفت: این کتاب یکی از کارهای فاخری است که همزمان با هفته پژوهش رونمایی خواهد شد که تحت اشراف دکتر سیامک باقری به رشته تحریر درآمده است.

وی گفت: یکی از برنامه‌های ما تقدیر از پژوهشگران و معرفی پژوهشگران برتر است که در این حوزه سه نفر از برترین پژوهشگران ما تقدیر خواهند شد.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) تأکید کرد: پژوهشگاه می‌کوشد تا در تراز انقلاب اسلامی باشد و در پاسخ به مسائل موردنیاز نظام حرکت کند و با تعامل و ارتباط‌گیری با مسئولان رده‌ها و مراکز علمی به سؤالات آن‌ها نحو مطلوب پاسخ دهد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش تأکید کرد: از ویژگی‌های پژوهشگاه امام صادق(ع) این است که در جوار حوزه بوده و از ظرفیت‌های حوزه و علما استفاده می‌کند و این‌یکی از برکات به شمار می‌رود و ما در طول سال در خدمت شخصیت‌های مختلف حوزه بوده که از مباحث آن‌ها استفاده می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه ما به دنبال هم‌افزایی هستیم گفت: معتقدیم که تا می‌شود باید از کارهای جزیره‌ای پرهیز کنیم و این کارها در پژوهش مضر بوده و نمی‌تواند دوام داشته باشد، ازاین‌رو دنبال همکاری و تعامل هستیم و آمادگی داریم از همه ظرفیت‌های حوزوی و پژوهشگاه‌های کشوری و اساتید و علمای حوزه و دانشگاه استفاده کنیم.

 رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از اجرای چندین کلان پروژه پژوهشی خبر داد و گفت: یکی از کارها تدوین زندگینامه شهدای روحانی کشور بود که در حال حاضر 26 جلد آن آماده و به رشته تحریر درآمد، همچنین یک کلان پژوه دیگر با موضوع مکتب دفاعی اسلام را دنبال می‌کنیم که کار بسیار عظیمی است و تلاش شده تا از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش بابیان اینکه پژوهشگاه امام صادق(ع) تجربه 40 ساله دارد گفت: این تجربه بسیار مهم است و باعث شده که به بحث نیازشناسی در پژوهش و مسئله یابی و بازخورد گیری نسبت به پژوهش توجه داشته باشیم و معتقدیم که کارهایی که انجام می‌شود بدون نیازشناسی و مسئله یابی و بازخورد گیری کامل نخواهد بود.

وی گفت: در تمامی پژوهش‌ها نظارت‌های علمی را با جدیت دنبال می‌کنیم و معتقدیم که در این زمینه هر چه می‌توانیم باید با جدیت بیشتری عمل کنیم و از سوی دیگر با برگزاری جلسات نقد قبل از چاپ، اثرگذاری در کارها داشته و بتوانیم اشکالات را برطرف کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) گفت: به اذعان مسئولان، آثار پژوهشی این پژوهشگاه به‌جایی رسیده که لغزشی در بعد اعتقادی در آثار نیست که این امر به دلیل وجود پژوهشگران متعهد و خلاق است که تمام‌وقت موضوعات پژوهشی را دنبال می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش از تدوین مجله تخصصی با عنوان "دیدگاه‌های راهبردی مقام معظم رهبری" خبر داد و گفت: این مجله می‌کوشد درواقع مطالبات راهبردی ایشان را ارائه دهد که یکی از مجلات خوب پژوهشگاه است.

وی گفت: راه‌اندازی استودیو و رادیو پژوهش از دیگر اقدامات پژوهشگاه امام صادق(ع) بود که بتوانیم از طریق آن‌ها آثار نشری را به صوت تبدیل کرده و در اختیار مخاطبان قرار دهیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) گفت: همچنین راه‌اندازی فروشگاه مجازی انتشارات پژوهشگاه با عنوان زمزم هدایت را نیز فعال کرده‌ایم که 3 هزار متن در معرض ارائه به مخاطبان قرارگرفته است.

وی در پایان گفت: امید داریم که بتوانیم درواقع مطالبات مقام معظم رهبری را دنبال و به منصه ظهور رسانده و استمرار ببخشیم و این تبلیغ و معرفی دین خدا را در همه عرصه‌های متعدد دنبال کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پژوهش پژوهشگاه امام صادق ع علوم انسانی اسلامی مقام معظم رهبری نمایشگاه دائمی خبر داد و گفت راه اندازی هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی در خطبه‌های نماز جمعه گناوه با اشاره به دیدار جمعی از کارگران با رهبر انقلاب به مناسبت هفته کار و کارگر، اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب در این دیدار به نکات راهبردی و مهم برای حل مشکلات اقتصادی و جامعه کارگری اشاره فرمودند که باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه گناوه افزود: ارزش و جایگاه کار و کارگر از منظر و دیدگاه آموزه‌های دینی مبین اسلام و پیامبر (ص) از نکات مهم فرمایشات رهبری در این دیدار بود.

وی با بیان اینکه موضوع دیگر مطرح شده از سوی رهبری اقتصاد کشور بود، گفت: امروز وضعیت اقتصادی و معیشت مردم یکی از مهمترین مسائل در کشور و از دغدغه‌های مهم رهبری است و لذا رهبر فرزانه انقلاب در ۱۷ سال اخیر نامگذاری سال را با مسائل اقتصادی گره می‌زند و هر سال بحث اقتصادی را در نامگذاری سال مطرح می‌فرمایند که امسال نیز «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است.

حجت الاسلام رکنی حسینی بیان کرد: امروز تمام کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی معتقد هستند که اگر مردم وارد میدان مسائل اقتصادی به خصوص در تولید و جهش تولید شوند می‌تواند بار سنگین مشکلات اقتصادی را کاهش داد.

وی با بیان اینکه امنیت شغلی در جامعه کارگری از نکات مهم و کلیدی فرمایش رهبری در دیدار با کارگران بود، ادامه داد: امروز جامعه کارگری باید امنیت شغلی داشته و در حاشیه امنیت قرار گیرد.

امام جمعه گناوه با اشاره به اینکه بیمه کارگران نیز از مباحث مهم مطرح از سوی رهبر انقلاب بود، گفت: باید به بیمه کارگران توجه شود، متأسفانه در مناطقی مانند همین شهرستان ملوانان که عمری کارگری کرده‌اند اما بازنشستگی و بیمه درستی ندارند.

وی ادامه داد: تحریم‌های دشمنان، بدخواهان و معاندین نظام اسلامی بر کشور و بر ملت ایران تحمیل می‌شود و اثرات منفی بر اقتصاد جامعه می‌گذارد.

وی گفت: دشمنانی سخت‌ترین تحریم‌ها را بر ملت ایران وضع می‌کنند تا این ملت تسلیم خواسته‌های مستکبران عالم شود اما به یاری خداوند و دعای امام زمان (عج) و با همت مردم و جوانان و رهبری رهبر فرزانه انقلاب از این پیچ تاریخی عبور خواهیم کرد و توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان خنثی می‌شود.

امام جمعه گناوه بیان کرد: دشمنان و معاندان نظام اسلامی در طول ۴۵ سال عمر نظام اسلامی، برعلیه نظام و ملت ایران توطئه می‌کنند و شعار حمایت از مردم را سر می‌دهند و بر مظلومان و مسلمانان ظلم و ستم می‌کنند.

وی با اشاره به عملیات ظفرمندانه وعده صادق در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: به تعبیر فرمایش رهبری اثبات ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بین المللی در این عملیات مهم‌تر از موشک‌ها و پهپاد ها است و نباید از آن غفلت کرد.

امام جمعه گناوه بیان کرد: در این عملیات مسئله قدرت، شهامت و شجاعتی است که پس از این عملیات در دل نیروها و ملت‌های جهان جوانه زده است و مسئله اصلی شکست هیمنه رژیم صهیونیستی است.

وی با بیان اینکه این به معنای نادیده گرفتن تأثیر موشک‌ها و پهپادها نیست، گفت: ما نقش ابزارها، موشک‌ها و پهپادها را نادیده نمی‌گیریم بلکه این موشک‌ها و پهپادها غوغایی در جهان به پا کرد و توانست پایه‌های دشمن را به لرزه در آورد.

وی بیان کرد: در عملیات وعده صادق جسارت، شهامت و قدرت و اراده ملت ایران هیمنه دشمن را در هم شکست.

رعایت قانون باید برای ما خط قرمز باشد

وی با اشاره به اجرای طرح «نور» توسط نیروی فراجا گفت: از زمان فتننه ۱۴۰۱ که با شعار حمایت از زن این فتنه آغاز شد اما آنها نه طرفدار زن و نه حقوق بشر هستند، رهبر فرزانه انقلاب در دیدارهای و مقاطع مختلف و شرایط جامعه به مسئله حجاب پرداخته‌اند که یکی از مهمترین و محوری ترین بیانات ایشان، فرمایشات در دیدار رمضانی با مسئولان کشور است که فرمودند «کشف حجاب هم حرام شرعی و هم سیاسی است».

وی بیان کرد: رهبرانقلاب فرمودند مسئله حجاب هم فقهی و شرعی و قانونی است اما از نظر قانون همه باید قانون را رعایت کنند.

امام جمعه گناوه بیان کرد: اجرای طرح «نور» که از ۲۵ فر.وردین ماه جاری از سوی نیروهای خدوم فراجا و با همکاری مردم و تذکر لسانی و با تدبیر به خوبی اجرا شده که از دست اندر کاران اجرای این طرح در شهرستان تقدیر می‌شود.

وی گفت: طرح «نور» طرح بسیار خوب و اثرگذار است و همه باید مطیع قانون بوده و رعایت قانون برای ما خط قرمز باشد.

امام جمعه گناوه با اشاره به روز ملی خلیج فارس در سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز بعد از ۱۱۷ سال گفت: نامگذاری ۱۰ اردیبهشت به نام روز ملی «خلیج فارس» یک اقدام بسیار فرهنگ ساز و گفتمان ساز در مقابله با تحریف گرایی نظام سلطه در رابطه با خلیج فارس است و ما ساحل نشینان و حاشیه نشینان این دریا بیشتر باید این روز را گرامی بداریم.

معلم تراز انقلاب اسلامی باید محور تحول بنیادین در آموزش و پرورش باشد

وی با گرامیداشت هفته معلم و شهادت شهید استاد مطهری گفت: معلمان مشعل داران هدایت هستند که در عرصه تعلیم و تربیت حق بزرگی بر گردن همه آحاد جامعه دارند.

وی بیان کرد: معلم تراز انقلاب اسلامی باید محور تحول بنیادین در آموزش و پرورش باشد و از دیدگاه فرهنگ اسلامی دعوت الهی و تربیت معنوی مهمترین رسالت معلم تراز انقلاب اسلامی است.

لزوم افزایش نظارت بر کارهای فرهنگی

وی با اشاره به برگزاری محفلی در کلبه فرهنگ و هنر گناوه و حواشی ایجاد شده گفت: ما با طنز مخالف نیستیم زیرا طنز اصولی می‌تواند بسیار راهگشا باشد اما اگر این طنز تبدیل به ضد فرهنگ و هنر شود باید از آن جلوگیری شود.

امام جمعه گناوه گفت: متأسفانه این موضوع و خوانش شعری به ظاهر طنز باعث جریحه دار شدن قلوب مردم ولایتمدار شهرستان شده که مسئولان و دست اندر کاران این کار باید عذرخواهی کنند و دیگر از این برنامه‌های ضد فرهنگ و هنر در شهر اجرا نشود.

وی بیان کرد: نظارت بر برخی کارهای و برنامه‌های فرهنگی و هنری باید بیشتر شود تا اینگونه برنامه در شهر تکرار نشود.

وی گفت: مصلی جمعه برای برگزاری کنکور در این هفته در اختیار برگزارکنندگان کنکور و شرکت کنندگان قرار گرفت تا بهترین شرایط برای آینده سازان کشور و شهرستان فراهم و دانش آموزان بدون دغدغه بتوانند در آزمون شرکت کنند.

کد خبر 6089157

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری